Quefir – alternativă vegetală la kefir, din nuci caju ECO

8.99 lei

Descoperă QUEFIR – băutură ecologică și vegană, fermentată din nuci de caju. Această alternativă naturală la kefirul tradițional este nu doar o plăcere pentru gust, ci și un prieten al sănătății tale.
Bogată în enzime și probiotice, QUEFIR susține sistemul digestiv și aduce echilibru în organism. Fie că îl savurezi simplu sau ca bază în smoothie-uri, vei simți gustul rafinat și complex al acestei băuturi unice. Optează pentru QUEFIR și trăiește sănătos, fără a face compromisuri cu gustul. 

Fără conservanți și coloranți artificiali, vegan, fără gluten și fără zahăr.

Descriere

Ingrediente: Nuci caju* (14%), apă filtrată, Stabilizator: pectină, sare, culturi de fermentare.
* ingrediente ecologice (BIO)
Informații nutriționale/100 g produs: : valoare energetica: 86,59 kcal, 362,3 kJ grăsimi: 6,85g (din care grăsimi saturate 1.18g), carbohidrați: 3,05g (din care zaharuri 0,71g), proteine: 2,97g , sare: 0.3g.

Alergeni: nuci caju. Poate sa conțină urme de migdale.

Cantitate neta: 200g ℮

Valabilitate: 45 zile de la data fabricației. A se păstra la frigider (+2…+6°C).

Pentru ca produsele sa ajungă in siguranță la dvs. vă rugăm să selectați și AMBALAJUL ECO PREMIUM.

Produs ecologic, certificat RO-ECO-008.