Trofeul de Excelență @ Topul Firmelor din judetul Timiș – 26 octombrie 2018, Timișoara
În semn de apreciere pentru crearea unui start-up inovativ ce aduce în premieră pe piața românească o alternativă la brânza tradițională – brânza fermentată din nuci de caju și migdale, creata 100% din ingrediente naturale, vegetale, cu calități nutritive superioare, care aduc un plus de sănătate fiecărui consumator.
Rawckers @ Conferința „Branduri Românești” – 7 noiembrie 2018, Timișoara
Cum se construieşte un brand puternic „made în România“ în al doilea pol de business al ţării.
„Brandul Rawckers, sub care doi antreprenori produc la Timişoara brânză vegetală din caju şi migdale, a fost inspirat din modelul de alimentaţie vegană adoptat de fondatorii businessului, care nu găseau în magazine şi restaurante produse specifice.” – sursa: Ziarul Financiar.
Winner RIS Innovation 5000€ Grant by EIT Food – 13 Noiembrie 2018, Galați
EIT Food are ca misiune transformarea industriei alimentare europene cu scopul îmbunătățirii sănătății publice dar și a calității mediului.
În urma concursului, juriul european a premiat Rawckers ca fiind unul dintre cele mai bune startupuri din sud-estul Europei care vine cu o idee inovativă în sectorul alimentar, protejând astfel și planeta.
Rawckers este selectat în Acceleratorul Climate KIC 2018 ca stage 2, prin intermediul Camerei de Comerț Timișoara – Aprilie, 2018.
Programul Climate KIC, finanțat de Institutul European pentru Inovare și Tehnologie, este cel mai mare partener public-privat de inovare din Europa, concentrat asupra schimbărilor climatice, format din companii dinamice, instituții academice de renume și sectorul public.
La finalul programului, Rawckers este selectat ca ”Succes Story” pentru Accelerator 2018.