Garlic mayo – Alternativă vegetală la maioneză din nuci caju ECO, cu usturoi

13.99 lei

Când gustul puternic al usturoiului întâlnește cremozitatea nucilor de caju, se naște Garlic Mayo. Această maioneză vegană, te va cuceri cu aroma sa intensă și bogată. Ideală pentru cei care adoră gustul de usturoi, dar și pentru cei care caută opțiuni mai sănătoase la masă.
Cu fiecare lingură de Garlic Mayo, te bucuri de gustul autentic, într-o versiune mai prietenoasă cu corpul tău. Pune-o pe toast, în salate sau oriunde ai nevoie de un plus de savoare – și lasă-o să-ți încânte papilele gustative!
Fără conservanți și coloranți artificiali, vegan, fără gluten și fără zahăr.

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

Ingrediente: Apă filtrată, ulei de rapiță*, nuci caju* (26%), oțet de mere*, muștar* (2%), sirop de agave*, pudră de usturoi* (1%), sare de Himalaya, lecitină din floarea soarelui*.
* ingrediente ecologice (BIO)

Informații nutriționale/100 g produs: valoare energetica: 474,9 kcal, 1987,1 kj grăsimi: 47,0g (din care grăsimi saturate 6,5g), carbohidrați: 5,8g (din care zaharuri 1,7g), proteine: 5,6 , sare: 1,2g.

Alergeni: Nuci de caju, muștar. Poate să conțină urme de migdale.

Cantitate neta: 170g ℮

Valabilitate: 30 zile de la data fabricației. A se păstra la frigider (+2…+6°C).

Pentru ca produsele sa ajungă in siguranță la dvs. vă rugăm să selectați și AMBALAJUL ECO PREMIUM.

Produs ecologic, certificat RO-ECO-008.