C’mon Bert – alternativă vegetală la Camembert, din nuci caju ECO

25.99 lei

Descoperă C’mon Bert, alternativa vegana la Camembert, fabricată artizanal din caju alese cu grijă și maturată cu mucegai nobil. Cu o textură cremoasă și un gust sofisticat, această brânză fără gluten și lactoză se mândrește nu doar cu beneficiile nutriționale nucilor de caju, ci și cu rafinamentul specific brânzelor fermentate.

C’mon Bert este alegerea ideală pentru cei care urmăresc un regim alimentar special sau pur și simplu doresc să se răsfețe cu o delicatesă unică. De post – adaptat cerințelor unui stil de viață sănătos, este perfect de savurat cu pâine proaspătă, alături de fructe sau în compania unui pahar de vin de calitate.

Fără conservanți și coloranți artificiali, vegan, fără gluten și fără zahăr.

Stoc epuizat

Descriere

Ingrediente: Nuci caju 64%*, apă filtrată,  sare de Himalaya, culturi de fermentare.
* ingrediente ecologice (BIO)

Informații nutriționale/100g produs: Valoare energetică 392,6 kcal, 1642,4 kj grăsimi 31,3g (din care grăsimi saturate 5,4g), carbohidrați 13,3g (din care zaharuri 3,2g), proteine 13,5g, sare 1,6g.

Alergeni: Nuci de caju. Poate să conțină urme de nuci de migdale.

Cantitate netă : 145 g ℮

Valabilitate: 45 zile de la data fabricației. A se păstra la frigider (+2…+6°C).

Produs ecologic, certificat RO-ECO-008.