Cashew Bert – alternativă vegetală la branză, fermentat din nuci caju ECO

18.99 lei

Cu o textură cremoasă ce îmbrățișează aromele bogate ale nucilor de caju, Cashew Bert redefinește gustul brânzeturilor tradiționale. Această brânză aduce un plus de savoare și sănătate pe masă. Ideală pentru iubitorii de gusturi fine, aceasta brânza vegană se îmbină armonios cu pâinea integrală sau ca ingredient ”secret” în preparate culinare rafinate.

Fără conservanți și coloranți artificiali, vegan și fără zahăr.

Descriere

Ingrediente: Nuci caju 55%*, apă filtrată, ulei de cocos*, sare, culturi de fermentare
*ingrediente ecologice (BIO)

Informații nutriționale/100g produs: Valoare energetică 473,3 kcal, 1980,3 kj grăsimi 41,9g (din care grăsimi saturate 18,4g), carbohidrați 11,4g (din care zaharuri 2,8g), proteine 11,7g, sare 1,2g.

Alergeni: Nuci de caju. Poate să conțină urme de migdale.

Cantitate netă : 140 g ℮

Valabilitate: 60 zile de la data fabricației. A se păstra la frigider (+2…+6°C).

Produs ecologic, certificat RO-ECO-008.